Със сигурност едно от най-важните неща, които ни помагат да си починем качествено е добрият сън. За да се случи той обаче е важно да сме настанени на хубаво и с подходящи размери в легло, оборудвано с правилния матрак. Подобна покупка е възможно да ни затрудни, тъй като тя не се случва толкова често, а съвременните технологии предлагат все по-добри продукти. Българските Матраци Симеонов са сред най-качествените модели, които може да намерите в търговската мрежа. Те могат да бъдат поръчани и онлайн от каталога на Venus.bg. Не отлагайте във времето тази покупка, защото тя със сигурност влияе на вашето здраве и би ви донесла множество ползи.

Причини да изберем български матрак

Родните производители използват съвременни и нови технологии за изработката на различните модели, което ги прави конкурентноспособни и на световно ниво. Без значение дали ще се насочите към еднолицев или двулицев модел, той ще отговаря на критериите ви за качество. Друг положителен момент са достъпните цени. Те са важни за всеки потребител, който иска да си осигури удобство и комфорт по време на сън. Материалите използвани в направата на модерните матраци са много разнообразни, като ще срещнете различни видове пружини, мемори пяна, полиуретан, латекс и други. Онлайн лесно може да научите подробности за всеки артикул и на спокойствие да прецените дали размерът му отговаря на вашата спалня. Venus.bg ще ви даде малко повече информация за един от моделите на Симеонов. Двулицев матрак Симеонов с мемори пяна – 20 см:

матрак
  • „Симеонов с мемори пяна“ представлява двулицев модел със състав от пружинен пакет „Бонел“ и мемори пяна, осигуряващи необходимият комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • пружините предоставят устойчивост и прохлада, а мемори пяната ще се адаптира, спрямо Вашето тяло, за да осигури максимално удобство по време на сън;
  • плат, прошит с полиестерна вата  200 гр/кв.м;
  • пенополиуретан – 3 см;
  • безшумен слой.

Не се колебайте да заложите на родното производство, което без проблем се конкурира всички чужди марки.

Как правилно да експлоатираме новия матрак

След като сме инвестирали в нещо толкова важно и ценно за здравето ни трябва и да го пазим, за да ни служи максимално дълго. Специалистите ще ви посъветват, ако сте заложили на двулицев модел регулярно да го завъртате в различни посоки и страни, за да се износва равномерно и по-бавно. В случай, че артикулът е еднолицев, може да го обръщате в посока глава-крака. Влагата е голям враг на матраците, затова не пропускайте да проветрявате редовно.