Всеки елемент, включително и мебелите имат отношение към това да създадат приятна и уютна домашна обстановка. Критериите, от които се водят потребителите при покупка не са малко и в крайна сметка са съпоставими с приложението, местоположението и целта на инвестицията, която смятат да направят. Независимо от това колко голямо е жилището ви то определено необходимостта от мека мебел е налице. Използвана най-ефективно от всички у дома това налага по-високо ниво на взискателност, която да бъде приложена при взимане на крайно решение. Магазин за мека мебел Варна Лени Стил ще представи на вниманието ни ключови насоки за това да осигурим на дома си безпрецедентен уют и комфорт.

Качествени характеристики

Описанието на един продукт в каталога на всеки търговец съдържа основни детайли. Те се отнасят главно до:

 • Точни размери на меката мебел;
 • От какви материали е изработена основата;
 • Какъв е типа на пълнежа;
 • Вид на тапицерията;
 • Функции;
 • Цена.

Намерите ли изделието, коео да отговори на вашите потребности и неговите качествени характеристики да отговарят на 100 % на персоналните ви изисквания то ето, че сте на път да постигнете оптимална удовлетвореност.

Наред с описанието домакинствата изхождат при правото си на избор от това да инвестират в такъв вариант, който се отличава с високи качества т.е. издръжлив е на ежедневна употреба, тапицерията не се деформира и лесно връща първоначалния си вид. Продукта не скърца при всяко сядане и ставане дори на човек с нормално телосложение. Реално това са показатели, които дават информация за стабилността на меката мебел и възможността тя да бъде използвана години наред безаварийно и безпроблемно.

Видова концепция в търговската мрежа

Посещавайки магазина във Варна на Лени Стил или пък платформата на търговеца прави впечатление, че в колекцията от видове мека мебел има много интересен вид представители. За да отговори на нуждите на своите клиенти всеки търговец се стреми да даде максимума от себе си за задоволяване на високите изисквания по отношение на многообразие.

Интересна видова концепция са следните продукти:

 • Дивани

Представителите на тази категория се разработват в различни размери, форми и дизайни. Прави, стандартни, ъглови, с П-образна визия и много други алтернативни продукти можете да откриете в този раздел. За направата им се използват най-разнородни материали, които се подбират с цел повишаване на товароносимостта и здравината на изделието;

 • Фотьойли

Практично обзавеждане за единично използване. Съвременните модели са доста интересни от гледна точка на това, че се предлагат с разтегателни механизми, което автоматично се определя като средство за отдих и почивка, дори за нощен сън;

 • Табуретка ракла

Функционална мебел, която може да има различни роли. Тя е поставка, място за сядане, кухина в която събирате играчки или всякакви други различни вещи;

 • Холна гарнитура

Иновациите при този вид мека мебел можете да разгледате в магазина във Варна, където ще откриете различни конфигурации и идеи, с които да организирате просторния си хол.

Меката мебел е всичко нова, което е изработено от пълнеж и тапицерия като лежанки, тапицирани легла, канапета, кухненски дивани и много други продукти, посочват от Pomonet Варна

Най-продавани модели

Ако искате малък съвет за това кой от предлаганите модели мека мебел да изберете си направете труда да се запознаете със статистиката на най-продаваните, което може да ви ориентира при подбор на решение за вашия дом.

А магазина на Лени Стил във Варна отчита най-висок ръст на продажби при:

 • Г – образни холни дивани с функция сън и ракла;
 • Гарнитури, които се състоят от два дивана с различни размери и фотьойл;
 • П-образни дивани, които се използват и като легло;
 • Табуретки с кухина, използваеми почти във всяка едно зона на дома.

Какъв тип мека мебел бихте избрали зависи от площта, с която разполагате и персоналните потребности на домакинството ви. А във Варна можете да разгледате най-новите идеи в търговския обект на Лени Стил.